Onze Diensten


Bij MetaalDC, een afdeling van AtelierDC, zijn we gespecialiseerd in het werken met zowel staal als aluminium. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om kwalitatieve en duurzame oplossingen op maat te bieden voor onze klanten. We zijn trots op ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid en zetten ons elke dag in om onze klanten tevreden te stellen.


Stalen-bloemenbakken-duurzaam-stijlvol-tuin
Dikke-stalen-traditionele-ramen-veiligheid-stijl

Staal

Staal is een veelzijdig en sterk materiaal dat bij uitstek geschikt is voor diverse toepassingen. MetaalDC biedt een breed scala aan staalwerken, zoals poorten, ramen, afsluitingen, balkondeuren, bijgebouwen, deuren, keukenkasten, montage werken, terrassen en trappen. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor nauwkeurige afwerking en duurzame constructies.

Aluminium

Aluminium is een lichtgewicht, corrosiebestendig materiaal dat steeds populairder wordt in de bouw- en interieurindustrie. Bij MetaalDC zijn we bekwaam in het werken met aluminium en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor ramen, deuren, gevelbekleding en meer. Onze aluminium producten combineren stijl en functionaliteit, waardoor ze perfect zijn voor zowel moderne als traditionele projecten.

"Moderne-zwarte-trapleuning-stijlvol-design

C

Contacteer onsNeem contact met ons op over alles wat met ons bedrijf of onze diensten te maken heeft. We doen ons best om zo snel mogelijk bij je terug te komen.

​​
Splits e-mailadressen met een komma.